13 − three =

A password will be e-mailed to you.

Panifcom lansează un produs inedit pentru piața regională de panificație: pâinea cu nucă și secară, care este o specialitatea adresată persoanelor cu o nutriție echilibrată, dar și pasionaților de delicii culinare, cu gusturi rafinate, miezul de nucă conferind un gust unic franzelei.

Franzela cu nucă și secară, 400 gr, din gama Benefica  are beneficii multiple pentru sistemul digestiv. Consumul de pâine de secară este ideal pentru prevenirea obezității întrucât fibrele din secară oferă un sentiment de plenitudine și de sațietate pentru durată mai îndelungată.

 

Beneficiile consumului pâinii cu secară:

  • consumul pâinii de secară este extrem de benefic pentru sistemul digestiv. Fibra obținută din secară este eficace în îmbunătățirea generală a procesului de digestie.
  • Secara slăbește. Un alt avantaj al consumului de pâine de secară este că aceasta este ideală pentru tratarea obezității. Fibrele din secară oferă un sentiment de plenitudine și de sațietate pentru durate lungi, contribuind astfel la pierderea în greutate.
  • Secara este o sursa de fibre, inducând rapid senzația de sațietate.
  • Este o pâine prietenoasă cu diabeticii. Prin conținutul bogat în magneziu, secreția de insulină a organismului va fi diminuată, tocmai de aceea secara poate fi considerată medicamentul natural pentru persoanele care suferă de diabet. Mai mult, specialiștii completează că un consum regulat de secară reduce cu 30% riscul apariției acestei boli, în special în cazul persoanelor supraponderale, predispuse diabetului. În același timp, pâinea de secară are capacitatea de a normaliza valoarea glicemiei, iar fibrele conținute împiedică formarea toxinelor la nivelul colonului, iar astfel digestia va fi îmbunătățită considerabil.

Beneficiile consumului de nucă:

  • protejează sănătatea inimii. Tratează tulburările de ritm cardiac. Efectul benefic este datorat prezenței acidului alfa linoleic în compoziția lor.
  • protejează sănătatea oaselor și a dinților, datorită conținutului bogat de fosfor.
  • reglează funcțiile endocrine, fiind utile în caz de tulburări ale hipofizei și insuficiență suprarenală.

 

Franzela cu nucă și secară, 400gr se găsește în majoritatea magazinelor de panificație, din Zona Moldovei, începând cu data de 15 august 2019.

Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, asta pentru ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, deosebit.

Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în patru ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor, morărit, panificație, creșterea animalelor.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro

Apreciază calitatea articolului

11 VOTURI - MEDIE: 3,09
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...