Tentativă cumplită de suicid în miez de noapte

1
Tentativă cumplită de suicid în miez de noapte

Un botoşănean a fost trimis la Iaşi, în stare critică, după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor într-un mod cumplit. În vârstă de 65 de ani, din Botoşani, bărbatul a avut o ceartă puternică cu soţia lui. Consumând şi câteva pahare de băuturi alcoolice, acesta a încercat să se sinucidă cu ajutorul unui ştreang, însă nu oricum.

Bărbatul a legat ştreangul improvizat de balustrada de la etajul patru al unei scări de bloc din Botoşani, după care ar fi încercat să îşi curme viaţa, lăsând gravitaţia să îi ducă la capăt planul morbid. Doar că ştreangul s-a rupt în momentul în care acesta s-a lăsat cu toată greutatea în gol, astfel că a căzut printre balustradele de pe casa scării până la parter. În cădere, acesta s-a lovit de balustradele de la celelalte etaje, aterizând cu un zgomot puternic pe cimentul de la parter. Soţia sa a sunat disperată la 112, la faţa locului ajungând imediat echipaje de poliţie, oamenii legii fiind cei care i-au acordat primul ajutor până la sosirea cadrelor medicale, aceștia tăind bucata de ștreang care îi rămăsese în jurul gâtului. Ulterior cadrele medicale de la Ambulanță l-au transportat pe bărbat la Urgenţe.

Medicii l-au supus mai multor investigaţii, iar după ce l-au stabilizat, au decis trimiterea lui la Iaşi, starea fiind foarte gravă. „Este vorba de un pacient cu o tentativă autolitică prin spânzurare, cu cădere de la înălţime. Prezenta un traumatism cranian acut închis, cu fracturi os occipital stâng, multiple fracturi costale bilateral, contuzie pulmonară bilateral, fractură omoplat drept şi aripă iliacă dreaptă”, a precizat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoşani.

Acesta a fost trimis la două spitale, urmând mai întâi să fie consultat la Clinic de Chirurgie Toracică, după care internat în cea de Neurochirurgie din centrul unversitar.

+0 -0

se încarcă...