Consilierul județean PSD Andreea-Cristina Andrei a picat și la contestație

0

Consilierul județean PSD Andreea-Cristina Andrei nu a avut noroc nici la contestația depusă la examenul pentru ocuparea postului de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Financiar-Contabil din cadrul Instituției Prefectului.

Astăzi a fost dat rezultatul contestației consilierului județean PSD, singura de altfel depusă după concurs, iar acesta nu a fost pe măsura așteptărilor politicianului, în sensul că lucrarea sa scrisă, notată inițial cu 38,55 de puncte, a fost reevaluată la 44,9 puncte, cu 5,1 puncte mai puțin decât baremul de a intra la proba interviului. Astfel, interviul a fost susținut doar de Carmen-Elena Fedor, care, la scris, a obținut singurul punctaj de peste 50 puncte, din maximum 100, mai exact, 55,2 puncte. Aceasta a trecut și de interviu și după ce va depune jurământul de funcționar public va activa în compartimentul contabil al Prefecturii.

Carmen-Elena Fedor, în ultimul an, s-a înscris, dar fără succes, la majoritatea concursurilor organizate de instituții publice pe posturi care solicitau studii economice. Ea a participat și la concursul organizat pentru același post organizat și în urmă cu un an și jumătate de Prefectura Botoșani. Atunci, ea a fost respinsă la proba scrisă, cu un punctaj de 38,5 puncte. Cea care a luat concursul a fost Lăcrămioara-Daniela Pătrăuceanu, soția consilierului județean PSD și vicepreședinte al organizației locale a partidului de guvernământ, Constantin-Neculai Pătrăuceanu. După câteva luni, Lăcrămioara-Daniela Pătrăuceanu a părăsit Prefectura, prin transfer la APIA, unde, la începutul lunii iulie a fost numită, pentru șase luni, director economic. Această numire a creat un imens scandal în instituție, vechii angajați acuzând politizarea APIA. Ulterior, postul a fost scos la concurs și în luna martie a acestui an, dar niciunul dintre cei patru candidați nu a trecut de proba scrisă. Atunci, a participat și Andreea-Cristina Andrei, care a obținut doar 27,93 de puncte.

Deja ai votat!
se încarcă...