Accident mortal la Vlăsinești

0

Un bărbat de 64 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit vineri după-amiază, după ce a fost victima unui accident rutier.

Evenimentul s-a produs în localitatea Vlăsinești, în momentul în care victima s-a angajat în traversarea drumului care trece orin localitate, fără să se asigure și prin loc nepermis. Din păcate, în acel moment prin dreptul lui a trecut o autoutilitară condusă de un tânăr de 30 de ani, care l-a lovit în plin.

Impactul a fost unul extrem de puternic, pietonul fiind lovit în plin. Acesta a fost proiectat pe asfalt, fiind în stare de inconștiență. Un echipaj de ambulanță aflat în zonă a ajuns la fața locului în scurt timp, ulterior fiind trimis echipajul de terapie intensivă mobilă, din cauza rănilor victimei. “Pacientul era politraumatizant, cu traumatisme severe la cap, torace și abdomen”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

La scurt timp după ce a ajuns la Urgențe, starea bărbatului de 64 de ani s-a degradat și mai mult, acesta intrând în stop cardiac. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. ”În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, la finalul anchetei urmând a se dispune măsurile procedurale”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvant al IPJ Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

Deja ai votat!
se încarcă...