Budăi mai vea un mandat de deputat, iar Trufin dispus să se „sacrifice” pentru orice funcție publică (video)

0

Împins cu disperare de către conducerea organizației PSD Botoșani în lupta cu actualul primar Cătălin Flutur, ministrul Muncii, Marius Budăi, probabil social-democratul cu cele mai mari șanse la câștigarea Primăriei Botoșani, a declarat că, de fapt, își mai dorește un mandat în Parlamentul României. „Eu am discutat cu colegii mei și mi-am exprimat punctul de vedere foarte clar. Suntem în interiorul unei perioade în care toți colegii din organizația municipală care își vor dori să candideze se vor înscrie, iar când se va termina această perioadă vom vedea cine se înscrie… Eu, deocamdată, mi-aș dori să mai continui un mandat la București”, a declarat Marius Budăi.

Nu tot atât de ferm s-a arătat și senatorul Lucian Trufin, unul dintre social-democrații care și-ar dori o candidatură la șefia Consiliului Județean (CJ) Botoșani. „Nu este important ce vreau eu, important este ce-și dorește organizația… Eu pot să-mi doresc orice, chiar și președinția României, dar nu asta este important, ci important este ca noi, ca organizație, să găsim oamenii cei mai buni pentru fiecare funcție, pentru fiecare post… Sunt discuții la nivelul organizației. Da, de ce să n-o spunem. Ținând cont de experiența mea în administrația publică locală, faptul că sunt astăzi parlamentar, mi-aș dori să continui în administrație publică locală, județeană, parlamentară”, a declarat Lucian Trufin, care a menționat că nu și-a depus încă nicio candidatură în interiorul partidului.

Lucian Trufin și Marius Budăi au intrat în Parlamentul României, după alegerile din 11 decembrie 2016. Pe 27 noiembrie 2018, Marius Budăi a fost numit Ministrul Muncii în Cabinetul Dăncilă.

Deja ai votat!
se încarcă...