Femeie găsită moartă în piaţă

O femeie de 62 de ani a fost găsită fără suflare pe o bancă în părculeţul de lângă Piaţa Mică. Descoperirea a fost făcută duminică dimineaţă, de oamenii care mergeau la piaţă şi au traversat părculeţul dintre blocurile din apropiere.

Femeia era întinsă pe o bancă, fără suflare, astfel că aceştia au sunat la 112. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), însă cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul. „Din păcate, la sosirea echipajului nostru persoana prezenta deja rigiditate, cel mai probabi, decesul survenind în cursul nopţii. Nu s-au mai impus manevre de resuscitare”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele decesului, solicitând şi o autopsia din partea medicilor legişti.

Potrivit celor din zonă, femeia face parte din rândul persoanelor fără adăpost, iar cu o seară înainte a fost văzută delirând şi prezentând semnele unei persoane cu halucinaţii, probabil după ingestia unei substanţe care induce astfel de stări.

Deja ai votat!