Șoferi penali scoși din trafic de polițiștii de frontieră

0

Poliţiştii de frontieră botoșăneni au surprins doi bărbaţi care conduceau câte un autoturism, deşi nu aveau permise de conducere și erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, noaptea trecută, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Dersca, un autoturism Mercedes, înmatriculat în Marea Britanie, condus de M.N., în vârstă de 27 de ani. Cu numai câteva ore înainte, o altă patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut a oprit pentru control un Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria, care mergea pe drumul dintre satele Crasnaleuca și Miorcani, la volan aflându-se D.F., în vârstă de 21 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că cei doi tineri nu dețineau permis de conducere. Totodată, ambii șoferi miroseau a alcool. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru M.N. și 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru D.F.

Acuzați de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, cei doi teribiliști urmează să fie anchetați penal.

Deja ai votat!
se încarcă...