Dramă în Germania. Botoşănean dispărut găsit după câteva zile plin de sânge

0

Un botoşănean plecat la muncă în Germania a fost găsit bătut şi plin de sânge, după ce nu s-a mai ştiut nimic de el aproape cinci zile.

Irinel Racu este din Drăguşeni şi, după cum au susţinut rudele, el ar fi dispărut subit pe 21 august, însă dispariţia a fost sesizată abia duminică. Era în timpul pauzei de lucru, pe un santier al firmei Nuhaj Bau GmbH din apropiere de Munchen, când a plecat să îşi cumpere apă, iar de atunci nu s-a mai întors. Familia l-a căutat peste tot, iar angajatorul a anunţat autorităţile germane. “Nu e declarat prin spitale, morga, arest. Pur şi simplu a dispărut şi se pune problema dacă nu a fost cumva răpit, rănit sau rătăcit, întrucât nu ştie limba germană. Nu sunt niciun fel de urme, poliţia germană nu ştie nimic, ne rugăm poate prin ambasadă să primim ceva veşti concrete sau poate l-a văzut cineva”, a fost mesajul unei rude postat pe o reţea de socializare.

Mesajul a fost redistribuit de sute de botoşăneni, care au încercat astfel să ofere un ajutor familiei. “Era om simplu, liniştit, plecat să câştige un ban pentru familia din ţară. Nu se pune problema să fi umblat cu droguri, infracţiuni, beţii, bani şi valori la el etc”, au completat rudele.

Demersurile iniţiate pe toate planurile au dat rezultat. Astfel, bărbatul a fost găsit într-un final bătut şi plin de sânge, în Munchen, cazul fiind anchetat acum de autorităţile germane. “Oameni cu suflet bun, cu ajutorul vostru, că v-aţi făcut 5 minute timp să distribuiţi postarea mea, vreau să vă spun că Racu Irinel din Draguşeni, judeţul Botoşani, dat dispărut în Germania, a fost găsit astăzi dimineaţă, bătut, plin de vânătăi şi de sânge”, a fost mesajul unei rudei.

Deja ai votat!
se încarcă...