Razie între transportatori și pirații auto

Transportatorii de persoane, dar și așa zișii „pirați auto”, au fost luați în colimator de polițiști. Astăzi dimineață, în intervalul orar 6,30 – 7,30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Botoşani şi Serviciului de Investigaţii Economice au descins pe strada Sucevei și i-au verificat pe toți aflați acolo sau pe cei care au trecut prin zonă. „Activitățile au avut loc în baza unui plan de acţiune propriu, pentru prevenirea şi combaterea accidenelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool şi al vitezei peste limita legală. Acţiunea a vizat în mod special conducătorii autovehiculelor de transport persoane”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Astfel, cu ocazia activităţilor derulate polițiștii au verificat 114 conducători auto, toţi fiind testaţi cu aparatul alcooltest. În urma verificărilor, au fost reținute două permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce. Totodată, în urma neregulilor constate, polițiștii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.500 de lei.

Potrivit reprezentanților IPJ, astfel de acţiuni inopinate vor avea loc în perioada următoare și în celelalte bariere ale oraşului.

Deja ai votat!