Scandaluri în noapte „taxate” de jandarmi

Jandarmii au aplicat noaptea trecută amenzi însumând 2.500 de lei, în urma unor intervenții care au avut loc după mai multe apeluri din partea unor botoşăneni care acuzau tulburarea ordinii și liniștii publice.

Echipajele de jandarmi au fost direcționate de către dispecerul de serviciu în zona Centrului Vechi, patru tineri fiind sancționați contravențional, din care unul de două ori la un interval de câteva ore.

„Situațiile reclamate de cetățeni în luna august, la care au intervenit efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani, sunt diverse, de la fapte de genul celor descrise mai sus săvârșite, de obicei, sub influența băuturilor alcoolice, până la câini, cai agresivi și viespi agitate, scandaluri în localuri publice sau în familie”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Botoşani.

De exemplu, cu o săptămână în urmă, un câine de talie mare care s-a adăpostit într-o baie a fost capturat de jandarmi, iar cu câteva zile înainte a avut loc o situație similară, de această dată într-o scară de bloc de la ANL Cișmea, în ambele cazuri patrupedele fiind transportate la padocul cu câini comunitari aparținând primăriei.

Deja ai votat!