Amor sub cerul liber, întrerupt de poliţiştii locali

0

Doi botoşăneni fără adăpost au considerat de cuviinţă să-şi dea frâu liber pasiunii într-o zonă unde se aflau şi mulţi copii. Revoltaţi de comportamentul celor doi iubiţi, botoşănenii din zonă au solicitat ieri intervenţia Poliţiei Locale.

„O patrulă a Poliţiei Locale aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-a deplasat pe strada Primăverii 7, unde locuitorii din zonă au sesizat faptul că doi oameni ai străzii, un bărbat şi o femeie, şi-au improvizat un adăpost şi au colectat mai multe lenjerii de pat, saltele, haine şi diferite materiale provenite de la platformele de gunoi. La faţa locului poliţiştii locali au constatat că cele sesizate se confirmă, iar cele doua persoane fără adăpost au fost surprinse în ipostaze indecente, spre indignarea cetăţenilor care locuiesc în zona respectivă, dar şi a trecătorilor. Cele două persoane fără adăpost au fost legitimate şi îndepărtate din zonă”, a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.

Potrivit oficialului, s-a apelat şi la societatea Urban Serv, pentru a fi ridicate deșeurile adunate în zonă, care provocau disconfort cetăţenilor.

„În perioada următoare patrule de la Poliţia Locală vor monitoriza zona, pentru împiedicarea săvârşirii unor astfel de fapte antisociale”, a mai spus Ioan Onuţu.

În municipiul Botoşani ar fi aproximativ 50 de persoane fără adăpost. Acestea dorm sub cerul liber şi, de multe ori, au un comportament care şochează.

Deja ai votat!
se încarcă...