Andrei Drancă, lider USR, despre votul social democraţilor – Le este frică de noi (video)

0

Prezent la şedinţa de astăzi a Consiliului Municipal, Andrei Drancă, liderul judeţean al USR, s-a declarat surprins de refuzul social democraţilor de a vota proiectul vizând repartizarea unui sediu pentru USR Botoşani.

„Ne gândeam că a înțeles toată lumea că este momentul să intrăm în normalitate, să colaborăm, chiar să facem lucruri pentru Botoșani și mă gândeam cu totuși nu ar fi o problemă un sediu pentru noi. Se pare că le e frică de noi, că altfel nu pot să-mi explic și cred că fac tot ce le stă în putință să ne pună bețe-n roate”, a spus Andrei Drancă.

Acesta va depune o nouă cerere vizând repartizarea unui spaţiu, adăugând că aşteaptă din partea social democraţilor şi  o justificare a votului de astăzi.

„Nu știu dacă este vorba despre o răzbunare neapărat, cred că e modul lor de operare şi le-a intrat aşa în rutină”, a precizat Andrei Drancă. Acesta a adăugat că are o impresie proastă despre modul în care s-a derulat şedinţa. „Mă gândeam că se dezbate mai mult într-o ședință de CL, aici se pare că totul este pe repede înainte. Este cumva o politică, dar nu o politică pentru interesul public. Nu ne aşteptam ca proiectul să pice la vot, ni se părea o chestie de bun simţ”, a mai spus Andrei Drancă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...