Liviu Toma ia în serios amenințările colegului de partid

0

Liviu Toma, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Botoșani, amenințat de către colegul său de partid, vicepreședintele organizației județene a PSD Botoșani, Neculai Constantin Pătrăuceanu,susține că-și va lua măsuri de precauție zilele următoare. El a declarat că nu a luat amenințarea ca pe una politică, ci ca pe una la adresa integrității sale. „Cu siguranță zilele acestea îmi voi lua toate măsurile de precauție, într-adevăr să nu pățesc ceva. Colegial, fiind vorba, nici în glumă nu e bine de făcut astfel de afirmații. Voi încerca să nu mă expun într-adevăr traficului auto și să nu circul pe trotuarele pe care pot fi accidentat. Dar, vom trăi și vom vedea”, a spus Liviu Toma.

Ședința CJ de astăzi s-a terminat cu scene desprinse parcă din filmele cu mafioți.

Totul a pornit de la un proiect care prevedea asocierea CJ intr-un proiect pentru atragerea de fonduri europene din exercițiul bugetar viitor. Liberalii s-au opus, iar critici la adresa proiectului au fost aduse și de consilierii județeni PSD, în special a vicepreședintelui CJ Liviu Toma, care alături de alt pesedist, Gheorghe Nazare, s-a abținut de la vot, contribuind la căderea proiectului.

La finalul ședinței, vicepreședintele CJ Dorin Birta a anunțat că săptămâna viitoare va pleca în concediu și îi va delega atribuțiile lui Liviu Toma, moment în care consilierul județean Nicolae Constantin Pătrăuceanu, vicepreședinte al organizației județene a PSD Botoșani și apropiat al senatorului Doina Federovici, a afirmat de la microfonul CJ: „Dacă va mai fi până săptămâna viitoare”.

Deja ai votat!
se încarcă...