Salvamarul implicat în cazul botoşăneanului înecat la Cornişa a ajuns la Urgenţe

0

Salvamarul implicat în cazul bărbatului înecat la Cornişa a ajuns astăzi la Urgenţe. Bărbatul a suferit un atac de panică, după evenimentele petrecute în aceste zile, mai ales că astăzi s-a aflat şi cauza decesului bărbatului de 43 de ani.

Medicii legişti din Botoşani au terminat de efectuat necropsia bărbatului de 43 de ani care a murit în piscina exterioară a Parcului de agrement de la Cornişa.

Concluziile arată că moartea botoşăneanului a survenit ca urmare a unei „insuficienţe cardio-respiratorii consecutive asfixiei mecanice prin înec”, ceea ce înseamnă că bărbatul a murit înecat, fiind eliminate suspiciunile legate de o fractură la nivelul coloanei cervicale sau un infarct. Potrivit imaginilor de la Cornişa, acesta a sărit în acea zi de mai ulte ori de la aceeaşi platformă, de cinci metri, tot timpul cu capul în jos, nefiind niciodatăă vreo problemă. Imdiat după saltul fatidic trupul acestuia a rămas inert, fiind scos pe margine după câteva zeci de secunde cât a stat sub apă.
Bărbatul de 43 de ani, venit acasă din Irlanda, a decedat marţi după ce s-a aruncat de la trambulina de cinci metri. Deşi un înotător experimentat, acesta fiind şi salvamar o perioadă, bărbatul a rămas inert pe fundul piscinei, trupul acestuia fiind adus pe mal după ce a fost mai întâi ridicat de apă şi apoi s-a scufundat iar.

Imediat ce a ajuns pe marginea piscinei, au fost începute manevrele de resuscitare efectuate de angajaţii de la Cornişa şi de martori, până la apariția medicilor, care au continuat procedurile și l-au transportat de urgență la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul, după aproximativ o oră.

De altfel, joi după-amiază a ajuns la Urgenţe şi salvamarul care a fost cel mai aproape de a interveni la caz, acesta fiind diagnosticat de medici cu un atac de panică, cel mai probabil după ce a aflat şi el din presă verdictul dat de medicii legişti în cauza decesului.

Deja ai votat!
se încarcă...