Social democraţii nu vor ca USR să primească un sediu de la municipalitate (video)

0
rbt

Social democraţii nu au renunţat la lupta politică nici în şedinţa de astăzi a deliberativului local. Aceştia nu au votat proiectul de hotărâre vizând repartizarea unui sediu filialei judeţene a USR. În debutul discuţiilor, viceprimarul Cosmin Andrei nu a ratat prilejul de a reaminti de o mai veche interpelare în care a arătat că PNL deţine două spaţii în municipiul Botoşani, lucru pe care-l consideră ilegal. Mai mult, el a întrebat de ce municipalitatea să repartizeze USR un spaţiu în Incubatorul de afaceri, când poate să cedeze PNL unul dintre sedii.

„Ce legătură are Tanda cu Manda?”, a răbufnit primarul Cătălin Flutur. Acesta i-a reproşat viceprimarului că duce dezbaterea în altă parte, când, de fapt, proiectul vizează repartizarea unui saţiu pentru USR. „Nu a spus nimic când aţi cumpărat ditamai sediul, aţi dat afară Casa Căsătoriilor, şi îi căsătorim pe toţi pe unde apucăm prin oraşul acesta şi aţi luat sediul acela cu o sută de lei. Şi aţi devenit proprietari şi aţi mai avut vreo trei sedii prin oraş. Chiar nu v-am întrebat. Chiar asta este treaba dumneavoastră, dacă e legal, vă spun eu, e legal, cum este. Vorbiţi la obiect, este un proiect de hotărâre pe ordinea de zi”, a declarat Cătălin Flutur.

Eugen Ţurcanu a salutat prezenţa în sală a „colegilor de la USR”. „Vă spun eu, nu o să voteze ăştia cu voi, niciodată, never ever. Înrăiţi-vă şi mai tare şi la anul să fiţi aici, de cealaltă parte a mesei. Nu vă blazaţi mai puneţi cinci lei la cotizaţie şi vă plătiţi spaţiul”, le-a spus Eugen Ţurcanu liderilor USR.

Proiectul a fost respins, social democraţii abţinându-se de la vot.

btrhdr
+0 -0
se încarcă...