Suferinţă curmată în ştreang

0

Măcinat de o afecţiune cronică ce îi afecta coloana vertebrală, un bărbat din comuna Unţeni a decis să îşi pună capăt zilelor. În vârstă de 62 de ani, acesta a fost găsit fără suflare ieri dimineaţă, în propria gospodărie. Descoperirea macabră a fost făcută de soţia bărbatului, alarmată de faptul că acesta nu era în casă încă de la primele ore ale dimineţii. Femeia a început să îi caute prin casă, apoi a ieşit în curte, după care a intrat şi întro anexă a gospodăriei, descoperind cu groază că soţul ei şi-a pus capăt zilelor cu ajutorul unui ştreang improvizat dintr-o funie de baloţi.

Acesta a legat un capăt de o treaptă a unei scări ce ducea în podul anexei, după care a lăsat gravitaţia să îi ducă planul morbid la sfârşit. Speriată, femeia a sunat la 112, sperând că soţul ei mai putea fi salvat. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care însă nu a mai putut face nimic pentru bărbat. „Din păcate se instalase deja rigiditatea în momentul sosirii echipajului nostru. Nu s-au mai impus manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Trupul bărbatului a fost preluat de medicii legişti, urmând a fi efectuată o autopsie, car va stabili eact cauza decesului.

+0 -0
se încarcă...