Ultima şedinţă de CL pentru Ady Petruşcă

0
rbt

Ady Petruşcă, consilier municipal PSD, a renunţat la mandatul de ales local. Astăzi, în şedinţa deliberativului local, el şi-a anunţat colegii că demisionează din Consiliul Local, motivat de faptul că din această lună a devenit şef Serviciu Evidenţa Persoanelor, structură aflată în subordinea Consiliului Judeţean. Funcţia dobândită prin concurs este incompatibilă cu statutul de ales local, astfel că Ady Petruşcă a trebuit să demisioneze.

Ady Petruşcă a făcut anunţul în finalul şedinţei de CL. Deşi în ocazii similare primarul Cătălin Flutur ţinea să-i mulţumească la microfon celui care pleca din CL, edilul a preferat să meargă la Ady Petruşcă şi să-i strângă mâna.

Ady Petruşcă a renunţat şi la funcţia de director operaţional în cadrul Nova Apaserv. Albert Tanasă, director general al societăţii, a explicat că demisia lui Ady Petruşcă a fost operată începând cu 23 august. „Până pe 5 septembrie, când va fi Consiliul de Administraţie, inginerul şef Romeo Obuf coordonează activităţile operaţionale. Pe 5 septembrie, Consiliul de Administraţie va decide dacă numeşte un director interimar operaţional, sau va fi organizat un concurs”, a explicat Albert Tanasă. Deşi la nivelul Consiliului Judeţean s-a tot vorbit despre  necesitatea reducerii numărului directorilor de la Nova Apaserv, Albert Tanasă susţine că sub nicio formă nu se poate renunţa la directorul operaţional, cel care are în subordine 300 din cei 500 de angajaţi ai unităţii.

În locul lui Ady Petruşcă, în Consiliul Local va intra Daniela Cristina Roşu, manager de proiecte în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...