Municipiul Botoşani găzduieşte primul Congres al Partidului Dreapta Liberală (video)

0
btrhdr

Cinematograful Unirea găzduieşte la această oră primul Congres al Partidului Dreapta Liberală.

Alături de membrii de partid din judeţ sunt prezenţi lideri naţionali în frunte cu preşedintele partidului, Viorel Cataramă. Congresul a fost deschis de Dumitru Balan, preşedintele judeţean al acestei formaţiuni politice.

Primul care a luat cuvântul dintre invitaţi a fost Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani.

„Vreau să vă spun că sunt onorat în calitate de primar să particip alături de dumneavoastră la congresul de astăzi, este o premieră, atât pentru dumneavoastră, membri și simpatizanți ai partidului, fiind primul congres, cât și pentru noi, pentru orașul nostru. Pentru prima dată lansăm un congres național al unei formațiuni politice”, a declarat Cătălin Flutur.

Edilul s-a declarat bucuros că orașul Botoșani găzduieşte „un astfel de eveniment de natură să sporească prestigiul și influența liberalismului în această zonă”.

Cătălin Flutur a mai arătat că Botoșaniul a fost prea mult timp un fief al stângii, iar partidele trebuie să convingă electoratul că singura soluție pentru dezvoltare este implementarea unor programe cu implicarea liberalilor adevărați.

Lângă primarul Cătălin Flutur a stat fostul său colaborator, Florin Ghiorghiță, fost viceprimar al municipiului Botoşani, preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Dreapta Liberală.

Participanţii la congres vor vota astăzi conducerea partidului. Tot astăzi va fi lansată candidatura la preşedinţia României a preşedintelui Viorel Cataramă.

btrhdr
btr
btrhdr
btrhdr
btr
rbt
btrhdr
btrhdr
btr
Deja ai votat!
se încarcă...