În curând va fi deschisă zona de food court la Cornişa

0
bdr

Administratorii Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa sunt pe ultima sută de metru cu amenajarea zonei de alimentaţie publică, la etajul unu al clădirii unde se află piscina interioară. Această zonă va fi deschisă săptămâna viitoare.

„Știu că deja este septembrie și e târziu, dar încă mai avem un set de angajări pentru bufetieri, debarasatori. Pur și simplu așa ne-a permis și Codul Muncii”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement.

Potrivit oficialului, pentru început vor fi vândute produse ambalate sau sandwich-uri, cafea, băuturi răcoritoare sau bere, companii de profil urmând să asigure gratuit vitrine frigorifice, mobilier, dozatoare şi  aparate de cafea. Administratorii zonei de agrement vor colabora cu o firmă botoşăneană care va asigura produse de patiserie.

Totodată, se urmăreşte diversificarea serviciilor asigurate pentru clienţi. „Putem organiza și petreceri private, cine vine la piscină, o oră – două poate închiria un spațiu de genul acela. Poți servi acolo o apă, un suc, un pahar de șampanie și să servești masa fără să te vadă tot complexul. M-am gândit și la această facilitate, să echipăm o sală cu mobilier specific”, a explicat Eugen Țurcanu.

Administratorul zonei de alimentație publică este Răzvan Călugăreanu, un tânăr care a lucrat 11 ani la o pensiune din Suceviţa.

„Am găsit un administrator, un domn care a mai lucrat în administrație publică și care din experiența pe care o are, ne-a conferit siguranța că poate să ducă la îndeplinire și să gestioneze acest domeniu de activitate, care este nou pentru noi”, a arătat Eugen Ţurcanu, adăugând că va fi amenajată o zonă de alimentaţie publică şi la patinoarul acoperit.

 

 

 

Deja ai votat!