Apel umanitar de la liderul protestelor pentru drumuri

0

Daniel Câşlariu, iniţiatorul Grupului Civic Botoşani, structura care a organizat proteste solicitând reabilitarea şi modernizarea drumurilor din judeţ, se implică şi în proiecte umanitare. În aceste zile, tânărul a iniţiat o campanie de sprijinire a copiilor nevoiaşi, copii care trebuie să meargă la şcoală. „Astăzi, datorită unei doamne generoase am reuşit să facem câțiva copilași fericiți. Facem apel la toti cei care au pe acasă hainuţe, papucei, jucării și altele şi ar vrea să le doneze, să ne contacteze. Haideţi să fim mai buni”, a transmis Daniel Câşlariu.

Tănârul a ajuns la o familie din satul Drislea – comuna Truşeşti, cu haine, papuci şi jocuri. Bucuria copiilor a fost imensă. Familia locuieşte într-o casă veche, care necesită reparaţii urgente. Tatăl copiilor lucrează cu ziua, iar mama este casnică. Veniturile familiei sunt modeste, astfel că nici pe departe nu le asigură un trai decent. Daniel Câşlariu a publicat pe facebook şi câteva imagini cu copiii, mulţi botoşăneni dorind să se implice în sprijinirea acestora.

Mâine, Daniel Câşlariu va ajunge din nou la ei, împreună cu o altă persoană, ce a dorit să le ducă haine şi produse alimentare.

„Asemenea familiei din Drislea sunt multe alte familii în judeţ care au nevoie de ajutorul nostru. Haideţi să ne mobilizăm să aducem un strop de bucurie în multe familii nevoiaşe, mai ales că toţi copii trebuie să simtă cu aceeaşi intensitate bucuria începutului de an şcolar. Mersul la şcoală este obligatoriu şi în cătunele uitate de civilizaţie. Sper ca mesajul meu să ajungă la toţi cei care nu sunt indiferenţi la greutăţile celor de lângă noi”, a mai spus Daniel Câşlariu.

Deja ai votat!
se încarcă...