Botoșănean lăsat fără mașină la intrarea în țară

0

Un botoșănean a rămas fără BMW-ul abia cumpărat chiar în momentul în care încerca să intre în țară.

Întâmplarea s-a petrecut ieri. în Punctul de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, când botoșăneanul F.T., în vârstă de 41 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în ţară. Bărbatul conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară marca Volkswagen LT 35 și remorcă, ambele înmatriculate în România. Pe remorcă se afla însă și un autoturism marca BMW 7L, fără plăcuțe de înmatriculare, an de fabricaţie 2014.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul transportat era semnalat ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Germania în data de 15 iulie a.c.

Maşina în cauză, în valoare de aproximativ 77.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar botoșăneanul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Deja ai votat!