Anchetat pentru trei infracțiuni, după o plimbare cu mopedul

0

Un tânăr care a plecat la o plimbare cu mopedul, noaptea trecută, a pățit-o destul de rău. Implicat într-un accident rutier, el a ajuns să fie anchetat pentru trei infracțiuni.

Totul s-a petrecut în comuna Călărași, când tânărul în vârstă de 20 de ani conducea un moped pe drumul din localitate, dar a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe asfalt, în urma impactului cu solul el suferind mai multe leziuni.

Anunțați despre cele întâmplate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Hlipiceni au ajuns la locul accidentului și l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, rezultând o îmbibație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Prin urmare, tânărul s-a ales cu un dosar penal urmând să fie cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

+0 -0
se încarcă...