Expoziţie de fotografie, la intrarea în Parcul Eminescu

Mâine, începând cu ora 12.00, la intrarea principală a Parcului „Mihai  Eminescu” va fi prezentată expoziţia de fotografie „Căutându-l pe Eminescu”. Expoziţia include lucrări realizate de artişti fotografi, participanţi la Tabăra Naţională de Fotografie „Căutându-l pe Eminescu”.

Tabăra a fost organizată între 25 şi 28 iulie, perioadă în care, artişti fotografi din trei judeţe au participat la seminarii, demonstraţii şi aplicaţii practice despre tehnica şi arta fotografiei. Acestea au fost organizate în Ipotești și în alte locuri din județul Botoșani. Tabăra a fost realizată cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Botoșani. Proiectul a fost implementat de Fundația Județeană de Tineret Botoșani, în colaborare cu Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu. În organizare s-au implicat şi Clubului Focus, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani și Centrul Europe Direct.

„Dintre fotografiile realizate de participanții la tabără, unele au fost selectate pentru a fi expuse și pentru a realiza un album foto al proiectului. În urma selecției, după teme prestabilite, a rezultat această expoziție de fotografie care a fost deja vernisată în Iași și Bacău”, au anunţat organizatorii.

Deja ai votat!