Posturi didactice repartizate în prag de nou an şcolar (video)

0
btr

Peste 200 de cadre didactice au participat astăzi la ultima şedinţă de repartizare pe posturile didactice vacante. Şedinţa a avut loc în Aula Colegiului „AT Laurian” şi a fost deschisă de Otiliea Sandu, inspector şcolar general adjunct. Oficialul le-a recomandat suplinitorilor necalificaţi să aştepte în sălile de clasă de lângă aulă, pentru a putea fi repartizate în primă fază cadrele calificate. Aceeaşi solicitare a fost făcută şi de către inspectorul şcolar Elena Dămii. Ea le-a mai spus cadrelor ca tot astăzi, după ce primesc postul, să se prezinte în şcolile unde au fost repartizate.

Şedinţa a început cu o completare de normă didactică, un profesor primind patru ore de matematică la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”.

Repartizarea pe posturi a fost monitorizată de către reprezentanţii celor două sindicate din învăţământ, respectiv Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ şi Daniela Biolan, fost inspector şcolar general adjunct, acum vicepreşedinte al Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Botoşani.

Comisia de mobilitate a avut de repartizat 576 de posturi, dintre care 135 complete şi 441 incomplete.

btr
btr
btrhdr
Deja ai votat!
se încarcă...