Emoţii, flori şi mesaje de încurajare, la început de an şcolar (video)

0
btrhdr

Noul an şcolar a debutat cu multe emoţii pentru elevi, părinţi şi cadre didactice. La Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, festivitatea a început cu Imnul Naţional al României, după care a urmat o scurtă slujbă de binecuvântare.

Cristina Chiriac, directorul colegiului, a vorbit apoi despre rezultatele foarte bune obţinute în anul şcolar trecut.  „Vă îndemn, dragi elevi, să urcaţi încă o treaptă spre educaţie, spre responsabilitatede implicare şi să lucraţi ca şi până acum într-o veritabilă echipă pentru a face faţă realităţilor tot mai schimbătoare”, le-a spus, printre altele, oficialul elevilor.

Cristina Chiriac a mai amintit că unitatea a obţinut pentru a treia oară titlul de Şcoală Europeană, adăugând că la olimpiadele şcolare elevii au obţinut 40 de premii, medalii şi menţiuni. Totodată, încă un motiv de bucurie este faptul că unitatea începe noul an şcolar cu o sală de sport reabilitată şi modernizată, investiţie aşteptată de foarte mulţi ani.

În cadrul festivităţii, Daniela Vicol, inspector şcolar, a transmis mesajul conducerii Ministerului Educaţiei, fiind transmise mesaje şi din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bisericii şi Consiliului Judeţean al Elevilor.

btr
btr
btrhdr
btrhdr
rbt
+0 -0
se încarcă...