Concurs record aşteptat din nou la Ambulanţă

0

Concursul de ambulanţier a fost adjudecat, după ce din 36 doar 6 au trecut de proba scrisă. Acum conducerea SJA se aşteaptă la o concurenţă şi mai mare pentru un post similar, dar la Botoşani, deci fiind evitată naveta. La finele săptămânii trecute au fost afișate rezultatele la concursul organizat de Serviciul Județean de Ambulanță (SJA), pentru postul de șofer de ambulanţă pentru staţia Truşeşti.
Astfel, din cei 36 de candidați care au susținut proba scrisă, doar șase au obținut peste nota șapte fiind declarați admiși pentru proba următoare, cea a interviului.
Pe cei șase botoșăneni i-a departajat interviul, iar în urma acestei probe a fost declarat admis Alexandru Gheorghiu, cu punctajul final obținut de 8,63.
Rezultatele au fost afișate pe 5 septembrie 2019 la ora 13:00, iar cei nemulțumiți au putut depune contestații în termen de 48 de ore de la data afișării, rezultatele rămânând însă aceleaşi. Acum, şefii de la Ambulanţă se aşteaptă la o concurenţă şi mai mare, dat fiind faptul că urmează un nou concurs pentru un post similar, însă pentru staţia centrală, cea de la Botoşani. Dosarele celor care doresc să se înscrie se pot depune până pe data de 17 septembrie la sediul SJA Botoşani.

+0 -0
se încarcă...