Zona de bazine din Parcul Cornişa va fi închisă temporar

0

În perioada 30 septembrie – 6 octombrie, zona de bazine din Parcul Cornişa va fi închisă. Conducerea Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, administratorul zonei de agrement, a anunţat că bazinele vor fi golite pentru igienizare și lucrări de mentenanță. Măsura este în conformitate cu prevederile legale, respectiv ordinul ministrului Sănătăţii pentru modificarea și completarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației.

„Ne-am propus să efectuăm toate reparațiile care trebuie făcute la partea de piscină interioară, atât la interior cât și pe exterior, ce s-a mai crăpat sau fisurat și să intrăm și cu o dezinfectare totală pentru a intra fără probleme în sezonul rece”, a declarat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

Potrivit oficialului, problemele care au apărut vor fi remediate de constructor, deoarece perioada de garanție a lucrărilor este de zece ani. „Am notificat constructorul cu privire la toate aspectele de neconformitate pe care le considerăm noi”, a mai explicat Eugen Țurcanu.

Parcul Cornişa a fost inaugurat oficial la jumătatea lunii mai. Zona de bazine este foarte solicitată, dovadă fiind şi încasările care au depăşit patru milioane de lei. La promovarea zonei de agrement au contribuit şi festivalurile organizate aici, cel de la deschiderea parcului, dar şi Summer Fest, la care au participat zeci de mii de persoane.

+0 -0
se încarcă...