Infarct suferit la Penitenciar (video)

0

Angajată de la Penitecnciar trimisă cu elicopterul la Iaşi după ce a suferit un infarct la muncă. Aceasta a fost luată cu o ambulanţă de la serviciu, dusă la Urgenţe, după care preluată de elicopterul SMURD.

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, când femeia, de 51 de ani, a început să resimtă dureri puternice în zona pieptului. Aceasta şi-a informat superiorii, fiind solicitată intervenţia unui echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambilanţă (SJA) la unitatea de detenţie, unde femeia a fost consultată şi transportată imediat la Urgenţe.

Medicii cardiologi de la Spitalul Judeţean au supus-o la mai multe investigaţii de specialitate, după care au diagnosticat-o pe aceasta cu infarct miocardic acut, motiv pentru care a fost solicitat transferul pe calea aerului. „Un echipaj al SJA a asigurat transferul pacientei de la spital la elicopterul SMRD aterizat pe terenul unităţii militare, de unde pacienta a fost preluată şi transportată la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi pentu o intervenşie de urgenţă”, a precizat medicul Daniela Amarande, di cadrul SJA Botoşani.

+0 -0
se încarcă...