Tânăr rănit grav în propria gospodărie (video)

0

Un bărbat de 42 de ani a fost transferat în stare gravă la Iaşi după un accident mai puţin obişnuit. Acesta se afla în curtea casei sale, unde aranja mai multe stoguri de fân. Pentru a le asigura împotriva intemperiilor, acesta a montat folii de plastic peste ele, iar peste acestea urma să aranjeze mai multe scânduri groase, pentru ca foliile să nu fie luate de vânt.

La un moment dat, însă, în timp ce încerca să poziţioneze o astfel de scândură, bărbatul nu a mai putut să o ţină în mâini, iar aceasta a căzut de pe stog lovindu-l puternic în cap. Năucit de puterea loviturii, bărbatul şi-a alertat soţia, care a sunat la 112, la locuinţa celor doi sosind un echipaj de la ambulanţă. Bărbatul a fost transportat la Urgenţe, unde a fost supus mai multor examene de specialitate, medicii diagnosticându-l cu traumatism cranian acut, fractură de coloană cervicală, precum şi otoragie, adică sângerare la nivelul urechilor, ce semnifică o leziune la nivelul cutiei craniene.

Din acest motiv, medicii botoşăneni au cerut transferul acestuia la Iaşi pe calea aerului. „O ambulanţă l-a preluat şi transportat la Unitatea Militară, de unde aeronava SMURD l-a transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi”, a precizat un medic din cadrul SJA Botoşani.

Potrivit specialiştilor, starea bărbatului s-ar fi putut serios agrava dacă acesta ar fi fost transportat cu o ambulanţă pe drumurile care leagă Botoşaniul de Iaşi.

+0 -0
se încarcă...