Tribunalul scoate la licitaţie spaţii pentru băuturi calde şi reci

0

Tribunalul Botoşani a declanşat o nouă procedură de atribuire a unor spaţii prin închiriere în cadrul instanţelor din municipiu pentru amplasarea unor automate pentru băuturi calde şi reci. Durata contractului de închiriere este de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii succesive cu câte un an, prin act adiţional. Automatele ar urma să fie amplasate în incinta Tribunalului şi Judecătoriei Botoşani, câştigătorul urmând să fie desemnat în urma unei licitaţii publice cu plic închis.

La licitaţie pot participa persoanele sau firmele care îndeplinesc condiţiile de participare şi care au în obiectul de activitate codul CAEN 4799 specific destinaţiei. Cei interesaţi trebuie să depună ofertele la sediul Tribunalului Botoşani şi să achite o garanţie de participare de 250 de lei.

Solicitanţii pot cere clarificări până pe 24 septembrie, ora 16, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 25 septembrie, ora 10, plicurile urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Perioada de valabilitate a ofertei este de 60 de zile, tariful pe metru pătrat urmând să fie exprimat în lei şi actualizat la începutul fiecărui an cu indicele anual al preţurilor de consum comunicat de Institutul Naţional de Statistică.

Criteriul utilizat la atribuirea contractului va fi cel mai ridicat preţ lunar pe metru pătrat. Documentaţia de participare se pate obţine de pe portalul instanţelor de judecată  www.portal.just.ro  sau de la sediul Tribunalului Botoşani, str. Maxim Gorki, nr. 8, camera 402.

+0 -0
se încarcă...