Botoşănenii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Campaniei „Let’s Do It,  Romania!”

0

Județul Botoșani se implică şi în acest an în Campania „Let’s Do It,  Romania!”, marcând astfel cel de al 10-lea an de participare în cea mai mare mișcare socială la nivel național.

Încă de la prima ediţie a acestei campanii, Botoșaniul a fost printre județele fruntașe în privinţa numărului de voluntari. Pornind de la această implicare exemplară, organizatorii îi aşteaptă şi în acest an pe botoşăneni să participe la ziua naţională de curăţenie.

În dimineaţa zilei de 21 septembrie, botoșănenii care vor o Românie mai curată, cel puţin pentru o zi, sunt aşteptaţi la sediul Gărzii de Mediu, aflat pe Calea Naţională, lângă Stadionul Municipal. Aici vor primi de la organizatori saci și mănuși, după care vor fi repartizaţi în diferite zone ale municipiului, dar şi în judeţ.

“După 9 ani în care ne-am implicat activ cu un număr mare de voluntari, trebuie să arătăm că am învățat ceva din lecția pe care <Let’s Do It, Romania!> ne-a dat-o în tot acest timp. Normal, nouă ani de campanie trebuie să însemne mai puține deșeuri aruncate la întâmplare, motiv pentru care considerăm că nu mobilizarea unui număr foarte mare de voluntari trebuie să fie ținta de anul acesta, ci bucuria de a pune umărul unei cauze mari care ne face pe noi toți mai responsabili”, a declarat Paul Vieru, coordonatorul campaniei „Let’s Do It,  Romania!” la nivelul județului Botoșani.

+0 -0
se încarcă...