Escrocherie cu mașini. Țeparul capturat la frontieră

0

Un dorohoian bănuit de o escrocherie cu trei mașini a fost prins de polițiști, ieri, în momentul în care încerca să fugă din țară. Reținut pentru 24 de ore de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, bărbatul va fi prezentat astăzi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, sub acuzația de înșelăciune.

Potrivit anchetatorilor, în luna mai a.c., dorohoianul în vârstă de 37 de ani a închiriat trei autovehicule de la o persoană juridică şi două persoane fizice de pe raza judeţului Botoşani, fără să le returneze ulterior, creând un prejudiciu total de aproximativ 18.000 de euro.

Urmare a activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţişti, individul a fost depistat ieri în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, fiind escortat în baza unui mandat de aducere la sediul IPJ Botoşani.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...