Moarte suspectă, anchetată de poliţişti la Corni

0

Moarte suspectă la Corni, anchetată de poliţiştii botoşăneni. O femeie de 66 de ani a fost găsită moartă în propria casă, cu un traumatism puternic în zona capului.

Incidentul a ajuns în atenţia poliţiştilor joi dimineaţă, după ce femeia a fost declarată decedată de cadrele medicale de la Ambulanţă, solicitate la locuinţa femeii din Corni de fiica acesteia. Femeia locuia împreună cu soţul ei, între cei doi având loc deseori conflicte car se lăsau şi cu agresiuni fizice, însă niciodată nu s-a ajuns la spital sau în atenţia poliţiei.

Bărbatul le-a povestit cadrelor medicale că femeia căzuse de pe scara care duce în pod cu câteva ore înainte. Acea un traumatism cranian puternic, cu sângerare. La sosiea cadrelor medicale, însă, femeia nu mai respira. „Pacienta se afla în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare nu au mai putut fi restabilite funcţiile vitale, fiind declarat decesul”, a precizat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoşani.

Pentru că femeia mai avea urme pe corp, ce păreau a fi de violenţă, cadrele medicale au informnat şi Poliţia, la faţa locului ajungând şi criminalişti. „În prezent se face anchetă cu privire la decesul femeii. Cadavrul a fost ridicat de medicii legişti pentru efectuarea unei necropsii, iar în funcţie de concluziile acesteia se vor dispune măsuri procedurale”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

+0 -0
se încarcă...