Nova Apaserv caută director operaţional

0

Membrii Consiliului de Administraţie de la Nova Apaserv încă nu au numit director operaţional. Funcţia este vacantă din 23 august, dată la care Ady Petruşcă, fostul director, şi-a început activitatea ca şef al Serviciului Judeţean de Evidenţă a Persoanei.

Iniţial, s-a anunţat că va fi numit un alt director în şedinţa Consiliului de Administraţie care a avut loc pe 5 septembrie, însă acest lucru nu s-a întâmplat. „Se face o analiză internă asupra tuturor posibililor salariaţi cu studii superioare şi mă refer la inginerii care sunt pe operaţional, care ar putea să preia direcţia operaţională, fie cu contract de mandat, ca director, fie sub altă formă, ca departament. Deocamdată, este inginerul Romeo Obuf, care a preluat coordonarea activităţii operaţionale”, a declarat Albert Tanasă, directorul general al Nova Apaserv. Romeo Obuf îl înlocuia pe Ady Petruşcă, şi când acesta se afla în concediu, sau pleca în delegaţii.

„În prezent avem un coordonator al Direcţiei operaţionale. Şedinţa următoare va fi la începutul lunii octombrie. Atunci se va la lua sigur o hotărâre, indiferent sub care formă, pentru că vorbim de direcţia cu prolemele cele mai mari şi numărul cel mai mare de salariaţi”, a concluzionat oficialul. Direcţia operaţională coordonează activitatea a aproximativ 300 de angajaţi din societate.

La această dată, Nova Apaserv are trei directori.

Deja ai votat!
se încarcă...