Tentativă de suicid după o ceartă în familie

0

Un tânăr de 29 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor în propria casă.

Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Poiana, din comuna Brăeşti. Tânărul a avut un conflict verbal cu membrii familiei, pe mai multe subiecte care tot timpul iscau ceartă ntre aceştia, însă de această dată, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a ameninţat că îşi va curma viaţa şi a plecat din casă. Tânărul a improvizat repede un ştreang dintr-o sfoară, după care şi la înfăşurat în jurul gâtuzului şi s-a lăsat cu toată greutatea. Norocul a făcut ca imediat să fie găsit de rude, care au tăiat sfoara şi au apelat serviciul 112, pentru a cere ajutor cadrelor medicale.

O ambulanţă l-a preluat pe acesta de la domiciliu, iar de la Botoşani a fost trimis echipajul cu medic al SMURD. Bărbatul a fost preluat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde starea lui a continuat să fie gravă, motiv pentru care s-a decis internarea. „În prezent pacientul se află internat pe secţia de reanimare a spitalului, în stare gravă, cu un traumatism de coloană cervicală, prin ştrangulare”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

În cazul în care se va reuşi stabilizarea lui, medicii îl vor trimite pe acesta pentru un consult de specialitate la Psihiatrie.

+0 -0
se încarcă...