Trei zile de vin gratuit pentru botoşăneni (video)

0

De vineri botoşănenii au la dispoziţie trei zile pentru a-şi desfăta papilele gustative cu vinuri din cele mai alese podgorii, iar totul este gratuit. Asta pentru că de astăzi şi până duminică, SC Diasos Top Distrib SRL, cu sprijinul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani organizează „Botoşani Wine, Food & Drinks Festival” ediţia a III-a.

Manifestarea, cu tema „Vinul cu prietenii” se va desfăşura în perioada 13-15 septembrie 2019 la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani. Deschiderea târgului a fost făcută în preenţa mai multor invitaţi şi a directorului Direcţiei Agricole, Cristian Delibaş.

Publicul este invitat sa descopere magia vinurilor produse si prezentate spre degustare de către Cramele Cricova, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Oprisor, Domeniile Vinarte, Crama Ratesti, Domeniile Averesti, Agroindustriala Bucium S.A. , Zarea S.A., Vincon România, Crama Strunga şi Crama Hamangia.

Somelieri de valoare vor prezenta asocieri culinare îndrăzneţe, iar pe timpul festivalului vor avea loc concursuri, tombole şi spectacole de sabrare cu invitaţi din public.

Intrarea este liberă, iar degustările sunt Gratis !

Deja ai votat!
se încarcă...