Accident groaznic la marginea orașului (video)

Doi tineri din Botosani au ajuns la spital in stare foarte grava dupa ce motocicleta cu care se deplasau s-a izbit violent de o masina.

Accidentul a avut loc vineri seara pe soseaua de centura a orasului, in dreptul Modern Calor in momentul in care o femeie, aflata la volanul unui Ford Focus, efectua un viraj la stanga, iar cei doi au venit cu viteza din spate, iar femeia nu a apucat sa ii observe.

La volanul masinii era o femeie de 39 de ani care care a vrut sa intre pe o strada secundara, efectuand un viraj la stanga. In acel moment, masina a fost izbita violent de o motocicleta pe care se aflau doi tineri de 18 ani si care veneau din spatele autoturismului.

Acestia au fost proiectati pe asfalt, fiind aruncati la cativa metri de motocicleta, suferind rani grave la cap si membre. Ambii au fost preluati de doua ambulante sosite la fata locului, fiind diagnosticati cu multiple fracturi. Unul dintre ei a fost transportat direct in sala de operatii, cu o fractura deschisa de femur, iar celalalt a ramas in Unitatea de Primiri Urgente in stare critica din cauza unui traumatism cranian sever. Ulterior, medicii din cadrul UPU-SMURD au reusit sa il stabilizeze si l-au trimis la Iasi cu o ambulanta, la Spitalul de Neurochirurgie.

La locul accidentului au ajuns si criminalistii care au facut masuratori, dar nu au reusit insa sa stabileasca cine este vinovat de producerea accidentului, motiv pentru care vor solicita si expertize tehnice prin care sa se stabileasca viteza cu care se deplasau fiecare.

 

 

Deja ai votat!