Adolescentă plecată de acasă după o discuție cu părinții

0

În această dimineață polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 35 de ani cu privire la faptul că fiica ei, în vârstă de 16 ani, nu a revenit la domiciliu în seara de 13 septembrie.

Polițiștii care s-au deplasat la domiciliul familiei și au sunat-o pe telefonul mobil pe adolescentă, în prezența părinților, aceasta declarând că se află în drum spre casă.

„Minora a fost depistată pe strada Manolești de unul dintre echipajele de poliție aflate în căutarea acesteia. În prezent, adolescenta se află la sediul Poliției municipiului Botoșani pentru audieri. Din primele declarații, aceasta a afirmat că, pe fondul unor discuții în contradictoriu avute ieri cu părinții săi, nu s-a întors la domiciliu și că în această perioadă nu a fost victima vreunei infracțiuni. Colegii mei vor informa și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului despre această situație”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Deja ai votat!