Tâlhar băgat în arest. A atacat două femei pe stradă

0

Un individ din municipiul Botoșani a fost arestat preventiv, după ce ar fi jefuit două femei pe stradă. Atacurile ar fi avut loc la începutul acestei săptămâni, la lăsarea întunericului, când bărbatul, Dumitru C., în vârstă de 38 de ani, a prădat două femei în vârstă de 64 și respectiv 68 de ani. Individul își alegea victimele în timp ce mergea pe stradă și, după ce ajungea în apropierea lor, le smulgea poșetele.

Vineri, în urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Botoșani l-au identificat pe suspect și au descins la locuința acestuia, unde au organizat o percheziție. „În urma probatoriului administrat, a rezultat că în zilele de 9, respectiv 10 septembrie a.c, acesta a sustras, prin smulgere, poşetele aparţinând persoanelor vătămate de 64 şi 68 de ani, în timp ce acestea se aflau pe diferite străzi din municipiul Botoşani, ulterior părăsind în fugă locul faptei. Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, inclusiv bunuri aparţinând persoanelor vătămate”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Reținut, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Botoșani, tot în cursul zilei de vineri, și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. „Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă”, a adăugat Maria Carp.

Deja ai votat!
se încarcă...