Băgaţi în spital de animalele din gospodărie

0

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe cu răni grave după ce au fost atacaţi de propriile animale, din bătătură. Doi dintre aceştia, de 43 şi 56 de ani, au ajuns la spital din cauza porcilor, iar un al treilea, de 70 de ani, a ajuns la spital după ce a fost lovit de cal cu copita în zona intimă.

Lovitura primită de acesta a fost atât de puternic resimţită, încât bărbatul a căzut inconştient de durere, timp de câteva momente, după care şi-a revenit cu ajutorul rudelor şi a ajuns la spital cu o ambulanţă. Acesta a fost internat pe secţia de urologie pentru supraveghere medicală şi tratament de specialitate.

Tot în weekend, au ajuns la spital şi doi bărbaţi, ambii victime ale porcilor din gospodărie. Primul, de 43 de ani, a fost muşcat de porc de mâna stângă în momentul în care încerca să îl taie. Animalul, speriat, a încercat să fugă şi l-a muşcat pe acesta, provocându-o o plagă adâncă la mână.

La scurt timp după el a ajuns la spital şi un bărbat de 56 de ani, cu o tăietură adâncă provocată de gheara unui porc din ogradă, pe care încerca să îl bage înapoi în ţarcul său.

Deja ai votat!
se încarcă...