Peripeții penale la volan. Trei botoșăneni anchetați pentru isprăvile lor

0

Controalele în trafic organizate de polițiștii rutieri scot la iveală și multe surprize.

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni au oprit pentru control, pe drumul comunal DC21, în comuna Mileanca, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, autoturismul pe care îl conducea avea inspecţia tehnică periodică expirată din luna iulie a.c. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Tot sâmbătă, un tânăr de 18 ani, din municipiul Botoşani, conducea un autoturism pe Calea Naţională, dar a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar mașina s-a izbit într-un alt autoturism parcat regulamentar pe partea dreaptă a străzii. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă cu ocazia verificărilor efectuate polițiștii au descoperit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acuzat și el de conducere fără permis, tânărul riscă să ajungă în fața instanței de judecată, la finalul anchetei.

Ieri, însă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au oprit pentru control, pe strada Pacea, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitatea Răchiţi. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, după care polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

+0 -0
se încarcă...