La spital după necazuri în dragoste

0

Suferinţa din dragoste face victime la orice vârstă. Doi botoşăneni au avut nevoie ieri de îngrijri medicale după ce au avut de suferit de pe urma unor decepţii în dragoste.

În prima situaţie a fost vorba de o fată de 17 ani, elevă la un liceu din Bucecea. Tânăra se afla într-o pauză, în timpul cursurilor, când a aflat că iubitul ei doreşte să se despartă de ea. Fata a simţit că o ia cu leşin şi s-a prăbuşit din picioare, inconştientă, pe podea. În cădere, aceasta s-a lovit puternic la cap, spunându-le cadrelor medicale că şi-a pierdut cunoştina câteva momente. Tânăra a primit primul ajutor de la un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), după care a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru evaluare.

La câteva ore distanţă, un alt caz a avut loc la Gorbăneşti, chiar în postul de poliţie din localitate. Un bărbat de 30 de ani, aflat în plin proces de divorţ cu soţia lui, a suferit un atac de panică din cauza certurilor şi reclamaţiilor la care era supus de cea care îi jurase cu câţiva ani în urmă iubire veşnică. Bărbatul, care tocmai fusese şi amendat cu 300 de lei, a fost tratat la faţa locului de cadrele medicale, fiind diagnosticat cu un atac de panică, după care a fost transportat la spital, pentru a fi supus şi unui consult psihiatric. „Ambii pacienţi au fost stabilizaţi şi ulterior transportaţi la spital pentru supraveghere de specialitate, însă din fericire nu puneau probleme din punct de vedere hemodinamic”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

+0 -0
se încarcă...