Campanie transnațională de donat sânge

0

Conducerea Prefecturii Botoșani și angajați ai structurilor descentralizate ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) de la Botoșani au donat sânge în cadrul unei campanii transnaționale: „Europa pentru tine! Tu pentru viață! Fii Donator!” ce se desfășoară până mâine.

Campania face parte din seria de activități organizate cu prilejul Zilei Cooperării Europene, din cadrul Programului Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020. La această activitate au ales să se implice activ prefectul Dan Șlincu și colegi din cadrul structurilor MAI de la nivelul județului. Astfel, iei dimineață, reprezentantul guvernului în teritoriu, însoțit de o parte din lucrătorii Biroului Vamal Stânca – Costești și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) au ajuns la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge. „Consider că dacă sănătatea ne permite și ne încadrăm în graficul de vârstă acceptat, trebuie să facem acest gest omenesc și de solidaritate pentru semenii noștri care au probleme de sănătate și au nevoie de sânge”, a precizat prefectul Dan Șlincu, ajuns la a șaptea donare din iunie 2017.

Astăzi, la Centrul de transfuzii vor ajunge și angajații din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani. Campania are loc și în județele Tulcea, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod și Odessa (Ucraina).

+0 -0
se încarcă...