Conflict violent între frați soldat cu acuzații grave

0

Doi frați din comuna Tudora vor ajunge în fața instanței de judecată, unul în postura de inculpat, iar celălalt de victimă, după un conflict violent.

Agresiunea de la care a pornit totul s-a petrecut în primăvara anului trecut, când Mihăiță B., a tăbărât asupra fratelui său, Aurel B., și l-a lovit în cap, cel din urmă ajungând în stare gravă la spital. Cazul a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, care în urma cercetărilor efectuate l-au trimis în judecată pe fratele agresiv pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie sub forma tentativei de omor”. „S-a reţinut că, în ziua de 5 mai 2018, în jurul orei 15.30, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul l-a lovit pe fratele său, cu un par în zona capului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 33-35 zile de îngrijiri medicale”, au arătat procurorii.

Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Botoșani, magistrații urmând să-i cheme pe cei doi frați la bară, agresorul riscând să se aleagă cu o condamnare penală.

+0 -0
se încarcă...