two × two =

A password will be e-mailed to you.

Doi frați din comuna Tudora vor ajunge în fața instanței de judecată, unul în postura de inculpat, iar celălalt de victimă, după un conflict violent.

Agresiunea de la care a pornit totul s-a petrecut în primăvara anului trecut, când Mihăiță B., a tăbărât asupra fratelui său, Aurel B., și l-a lovit în cap, cel din urmă ajungând în stare gravă la spital. Cazul a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, care în urma cercetărilor efectuate l-au trimis în judecată pe fratele agresiv pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie sub forma tentativei de omor”. „S-a reţinut că, în ziua de 5 mai 2018, în jurul orei 15.30, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul l-a lovit pe fratele său, cu un par în zona capului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 33-35 zile de îngrijiri medicale”, au arătat procurorii.

Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Botoșani, magistrații urmând să-i cheme pe cei doi frați la bară, agresorul riscând să se aleagă cu o condamnare penală.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...