Nuntă în familia primarului Cătălin Flutur

0
dav

Zile pline de emoţii pentru familia primarului Cătălin Flutur. Fiul mijlociu al acestuia, Mircea Flutur, se căsătoreşte cu Vladiana Balan, aleasa inimii sale. Petrecerea va ţine trei zile ca în poveşti şi a debutat astăzi, cu cununia religioasă, oficiată la Biserica Vovidenia.

Primii au ajuns la biserică naşii, Gabriel şi Bianca Sănduc. Gabriel este director de marketing la grupul de firme Prodalcom. Eleganţi şi zâmbitori, aceştia au avut timp să pună la punct ultimele detalii, dar şi să facă fotografii alături de fetiţa lor.

La scurt timp şi-au făcut apariţia şi mirii, frumoşi şi zâmbitori. Mirii au adus-o la biserică şi pe fetiţa lor, Victoria Elena. Au dorit să fie alături de ei şi să împartă emoţiile acestui eveniment rude şi prieteni.

„În cazul nostru a fost puțin altfel, dar poate de aceea suntem mai fericiți. Mai întâi a venit pe lume fiica noastră, Victoria Elena, iar acum cu dragoste și înțelegere am hotărât să ne unim destinele în Sfânta Taină a Căsătoriei”, este mesajul celor doi tineri.

Mirii au radiat de fericire şi au primit complimente şi felicitări din partea celor care le-au fost alături.

Petrecerea de nuntă va avea loc mâine, la Popas Cucorăni în sala „Luceafărul”, începând cu ora 20.00. La petrecere sunt aşteptaţi aproximativ 600 de invitați.

dig
dig
dig
dig
dig
dig
dav
dig
dav
dig

+0 -0
se încarcă...