Acestea sunt cele mai apreciate 10 cazinouri online în acest an

0

De ceva timp, este la îndemâna oricui să joace la cazino. Asta pentru că poți intra în zeci de cazinouri fără să pleci de acasă, cu numai câteva click-uri de mouse sau atingeri de ecran pe telefonul mobil.

Pe lângă un confort sporit, cazinourile online oferă și alte avantaje evidente. Unul dintre ele este discreția. Dacă ești persoană publică, de exemplu, nu este bine pentru imaginea ta să fii văzut intrând într-un cazinou. Nu ar trebui să existe această prejudecată, nu e nimic în neregulă să joci la cazino atâta timp cât nu e vorba despre dependență. Totuși, gura lumii este „slobodă”. Și chiar dacă nu ești persoană publică. Te vede vreun cunoscut, iar apoi îți auzi vorbe.

Alte avantaje ale cazinourilor online

Alte avantaje: cazinourile online au un payout de 95-97%, în timp ce cazinourile terestre, care au cheltuieli mai mari, dar mai puțini clienți, au un payout de maxim 90%. În plus, jucătorii online pot câștiga mai mulți bani datorită frecventelor oferte promoționale, care le aduc fonduri suplimentare sau rotiri gratuite. Apoi, niciun cazino online, nici măcar cele din Las Vegas, nu pot concura cu cazinourile online în ceea ce privește oferta, atât ca număr de jocuri listate, cât și ca diversitate sau ca jackpot. Emoția este la fel de „reală” ca într-un cazino terestru în secțiunea de „live cazino”, acolo unde jocurile sunt făcute de dealeri în carne și oase, nu de softuri.

Aproape toți operatorii de pariuri online au și secțiune de cazino. Nici măcar nu ești nevoit să îți deschizi cont separat. Intri pe contul deschis platforma de pariuri, apoi te poți juca și la jocurile de cazino online, folosindu-te de același buget.

Totuși, topul agențiilor de pariuri sportive online nu coincide cu topul celor mai apreciate cazinouri online, întrucât criteriile „de departajare” sunt diferite. Având în vedere și cele scrise mai sus, primele zece cazinouri online în preferințele jucătorilor sunt cele care se remarcă prin:

oferta de jocuri – însemnând și diversitatea (poker online, loto, bingo, blackjack, craps, ruletă, remi, table, sloturi video etc.), cât și numărul de jocuri din fiecare secțiune. Operatorii de top au sute de jocuri numai în secțiunea de sloturi video, e imposibil să nu găsești unul pe gustul tău. Diversitatea este importantă și în ceea ce privește loteriile online, care sunt din toată lumea și variază atât ca premii, cât și ca frecvență a extragerilor;

oferta promoțională – jucătorii aleg un anumit cazino online și în funcție de ofertele promoționale, însemnând beneficiile primite la deschiderea contului și cele oferite de operator pentru loialitate (fonduri suplimentare, rotiri gratuite, chiar pachete VIP la diferite concerte și evenimente populare);

platforma de cazino live – așa cum scriam, această platformă anulează unul dintre puținele atuuri ale offline-ului în competiția cu online-ul. Jucătorul poate interacționa cu ceilalți jucători și cu dealerul, care este o persoană reală. De fapt, jocurile sunt făcute într-un studio amenajat ca un cazino terestru, totul fiind transmis prin webcam;

jackpotcazinourile online au foarte mulți clienți simultan, care alimentează fondul de jackpot. Astfel, ele vor avea jackpot-uri mai mari decât cele terestre;

aplicațiile pentru mobil – operatorii care au lansat o aplicație pentru dispozitive mobile au un avantaj în fața celorlalți, pentru că cei mai mulți români intră pe internet de pe telefon mobil sau de pe tabletă. Este important ca un client să aibă posibilitatea să joace la cazino online oricând, dar și de oriunde!

+0 -0
se încarcă...