Depășire cu bucluc. Impact între un faeton și o mașină

0

A vrut să se strecoare pe lângă un faeton care urma să vireze pe un drum secundar, dar și-a distrus mașina. Asta a pățit ieri o tânără de 21 de ani, care a fost implicată într-un accident produs pe drumul județean care străbate comuna Broscăuți.

Totul s-a petrecut din cauza unui căruțaș în vârstă de 67 de ani, care conducea un atelaj hipo iar la un moment dat a vrut să vireze la dreapta, dar a efectuat manevra foarte larg, depăşind axul drumului. Cum bărbatul nu semnalizase intenția, tânăra, care venea din spate cu mașina, a crezut că acestea vrea să vireze de fapt la stânga și a încercat să-l depășească prin partea dreaptă, dar s-a trezit cu faetonul în fața autoturismului și nu a mai avut cum să-l evite.

În urma impactului dintre mașină și atelaj, căruțașul s-a ales cu mai multe leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul și tânăra au fost testaţi cu aparatul alcooltest, dar rezultatele au rătat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice. În schimb, polițiștii au deschis o anchetă și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

+0 -0
se încarcă...