Şoferiţă rănită de o autobasculantă

0

Un accident grav, aproape tras la indigo cu cel de la Zosin, a avut loc ieri dimineaţă în judeţul Botoşani. O maşină mică, la volanul căreia se afla o femeie, a fost lovită frontal de un camion. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea unei tinere şi a avut loc în zona unei balastiere din comuna Corni. Șoferul unui camion a intrat pe contrasens lovind frontal autoturismul condus de tânăra de 21 de ani.

Potrivit Poliției, un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea o autobasculantă pe drumul vicinal 53 (care duce spre o balastieră), din localitatea Corni, într-o curbă la stânga a pătruns pe contrasens, împrejurare în care intră în coliziune frontală cu un autoturism condus în mod regulamentar de o tânără de 21 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tinerei, care a fost transportata la spital cu o ambulanţă. „Pacienta era policontuzionată prin accident rutier, acuzând dureri la spate şi la nivelul coloanei cervicale. A fost stabilizată şi imobilizată, după care transportată la Urgneţe pentru investigaţii de specialitate”, a precizat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoşani.

Botoșăneanul de pe basculantă s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!
se încarcă...