Vânătorii și pescarii și-au sfințit noul sediu (foto – video)

0

Zi de mare sărbătoare pentru vânătorii și pescarii sportivi din județ. Astăzi, aceștia au participat la slujba de sfințire a noului sediu al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Botoșani de pe Șoseaua Iașului nr. 35. Serviciul religios a fost ținut preotul Olivian Sandu de la Vorona.

Noul sediul al vânătorilor și pescarilor sportivi a costat aproximativ 300.000 de euro și va oferi toate facilitățile necesare acestui hobby. Are amenajat spații de ședință, birouri, locuri de păstrare a armelor și în scurt timp aici va fi deschis un magazin de produse tradiționale, de unde botoșănenii vor putea cumpăra preparate vânătorești. „Vrem să deschidem magazinul în decembrie. Se vor putea cumpăra de aici carcase de vânat, dar și preparate vânătorești”, a declarat președintele AJVPS Botoșani, Cosmin Humelnicu. Acesta mai susține că în noul sediu va fi deschis și un magazin de tipul vânător și pescar, de unde se vor putea achiziționa arme și echipamente de vânătoare, scule și echipamente de pescuit, etc.

De asemenea, la mansarda noului sediu vor fi amenajate câteva spații de cazare, în special pentru vânătorii străini care vin la partidele organizate în județ. „Numai noi știm câți bani lăsam în hoteluri. Acum o să le putem oferi oaspeților noștri cazare și în spate vom amenaja și o canisă pentru câinii lor. Construirea și inaugurarea acestui nou sediu este o mare realizare pentru noi”, a mai afirmat Humelnicu.

Odată ce va fi terminată mutarea, vechiul sediu al AJVPS Botoșani va fi scos fie la închiriere, fie la vânzare. „Noi vom funcționa doar în acest spațiu”, a conchis Humelnicu.

+1 -0
se încarcă...