Bătaie din cauza unei femei terminată la Iaşi

0

Un bărbat de 65 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătut de iubitul fostei sale concubine. Incidentul a avut loc în satul Lupăria, din comuna Prăjeni, unde bărbatu a mers, sâmbătă seară acasă la fosta sa concubină. Doar că femeia era acasă cu actualul ei iubit. Iniţial cei doi bărbaţi s-au pus la băut, însă după câteva pahare, între cei doi a izbucnit un scandal.

Cearta a degenerat rapid, iar bprbatul de 61 de ani, enervat de vizita inoportună a consăteanului său, a pus mâna pe un topor, cu care l-a lovit pe acesta cu putere în zona capului. Victima a căzut pe pământ într-o baltă de sânge, femeia sunând speriată la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care i-a acordat bărbatului rănit primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe.

Medicii botoşăneni au decis însă transferul lui iemdiat la Clinica de Neurochirurgie Iaşi, cutia craniană a acestuia fiind aproape despicată în zona în care a fost lovit cu toporul. „Pacientul a fost diagnosticat cu comoţie cerebrală, traumatism cranian acut deschis, cu plagă penetrantă regiunea temporo parietală dreaptă. A fost transportat la Iaşi, unde medici erau deja pregătiţi şi a intrat direct în sala de operaţii”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au demarat imediat o anchetă. „În cauză a fost întocmit un dosar pentru comiterea infracţiounii de loviri sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale să se ia măsurile corespunzătoare”, a precizat agentul Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!